BÉRBORÁSZ

Legyen saját borod 1050Ft/palacktól.
Töltsd ki a kalkulátort vagy keress
nyugodtan elérhetőségeinken.

Email: [email protected]   Tel: +3620/2404736

Daróczi Vinotéka

Miért legyen saját borod ?

    A hétköznapok monotonitása után valami új élményre, kikapcsolódásra vágysz? Neked is szerepel a bakancslistádon, hogy saját bort készíts, amivel szeretteidet, üzletfeleidet meg tudod ajándékozni? Sok év irodai munka után a borkészítés örömében én mindezt megtaláltam. Szeretnék lehetőséget biztosítani Neked is, örömmel bevezetnélek a borkészítés csodás világába.

Borkóstolás

Élmények

Borkészítés

Bérborász szolgáltatásunkon keresztül vállaljuk, hogy szőlőtőkéinket közösen, neked műveljük, majd a bort elképzeléseidnek megfelelően készítjük el.

Nálunk jelenleg rosé és vörös bort tudsz megalkotni. Csak azt kell eldöntened melyik érdekelne és milyen mennyiségben.

Mindezt akár családi, önálló vagy csapatépítő programként is átélheted. 

Akik azonnal szeretnék saját borukat a kezükben tartani, nekik lehetőséget biztosítunk boraink végigkóstolása után, próbaházasítások útján egy egyedi cuvée összállítására. 

Tanácsokkal látunk el, de a végén a Te borod fog megszületni. Bármelyik lehetőséget is választod, az örök élmény garantált!

Daróczi Vinotéka

Borkészítés folyamata

     Annyira és olyan formában veszed ki a részed a munkákból, ahogy a kedved tartja, illetve az időd engedi. Igény esetén minden munkafolyamatot elvégzünk neked, de minden rád lesz szabva. Instrukcióid alapján fog megszületni a saját stílusodnak megfelelő, egyedi címkével ellátott borod. Ám örömmel látunk a szőlőben és a pincében is! 

Daróczi Vinotéka

Akik már kipróbálták:

Close Menu

Daróczi Vinotéka

AZ OLDALRA VALÓ BELÉPÉSSEL NYILATKOZOM, HOGY BETÖLTÖTTEM A KORT, MELYTŐL AZ ALKOHOLFOGYASZTÁS ENGEDÉLYEZETT ORSZÁGOMBAN.

Daróczi Vinotéka

AZ OLDALRA VALÓ BELÉPÉSSEL NYILATKOZOM, HOGY
BETÖLTÖTTEM A KORT, MELYTŐL AZ ALKOHOLFOGYASZTÁS ENGEDÉLYEZETT ORSZÁGOMBAN.