Bérborász

Legyen saját borod 1050Ft/palacktól. Töltsd ki a kalkulátort vagy keress nyugodtan elérhetőségeinken.

Miért legyen saját borod ?

 

A hétköznapok monotonitása után valami új élményre, kikapcsolódásra vágysz? Neked is szerepel a bakancslistádon, hogy saját bort készíts, amivel szeretteidet, üzletfeleidet meg tudod ajándékozni? Sok év irodai munka után a borkészítés örömében én mindezt megtaláltam. Szeretnék lehetőséget biztosítani Neked is, örömmel bevezetnélek a borkészítés csodás világába.

Dűlőtúra, betekintés a szőlőmunkába

Borkóstolás

Saját házasítás összeállítása

Bérborász szolgáltatásunkon keresztül vállaljuk, hogy szőlőtőkéinket közösen, neked műveljük, majd a bort elképzeléseidnek megfelelően készítjük el.

Mindezt akár családi, önálló vagy csapatépítő programként is átélheted.

Akik azonnal szeretnék saját borukat a kezükben tartani, nekik lehetőséget biztosítunk boraink végigkóstolása után, próbaházasítások útján egy egyedi cuvée összállítására.

Tanácsokkal látunk el, de a végén a Te borod fog megszületni. Bármelyik lehetőséget is választod, az örök élmény garantált!

borkészítés folyamata 

 

Annyira és olyan formában veszed ki a részed a munkákból, ahogy a kedved tartja, illetve az időd engedi. Igény esetén minden munkafolyamatot elvégzünk neked, de minden rád lesz szabva. Instrukcióid alapján fog megszületni a saját stílusodnak megfelelő, egyedi címkével ellátott borod. Ám örömmel látunk a szőlőben és a pincében is! 

Akik már kipróbálták:

 

A bérborász szolgáltatásuk nagyon jó és egyedi. Mi csapattal voltunk náluk és elkészítettük a saját csapat borunkat. Áron nagyon érti a dolgát és szuper vendéglátó. Mi nagyon jól éreztük magunkat a szőlőben is és a pincében is nála.

Márton

Budapest