BorKaland

Csatlakozz hozzánk a Borkalandon, ahol az ízek és a kaland találkozik!
Teremtsd meg saját borodat a bérborász szolgáltatásunkkal!
Légy részese a szőlőtermesztés és borkészítés folyamatának, amikor elhagyod a hétköznapokat és beleveted magad a pincemester szerepébe.

MIÉRT LEGYEN SAJÁT BOROD?

 A hétköznapok monotonitása után valami új élményre, kikapcsolódásra
vágysz? Neked is szerepel a bakancslistádon, hogy saját bort készíts, amivel
szeretteidet, üzletfeleidet meg tudod ajándékozni? Sok év irodai munka után a
borkészítés örömében én mindezt megtaláltam. Szeretnék lehetőséget
biztosítani Neked is, örömmel bevezetnélek a borkészítés csodás világába.

Találkozz velünk a szőlőültetvényeken

Megismerheted a szőlőnövények gondozásának fortélyait, tanulj meg metszeni, kacsolni és szüretelni, miközben a megosztjuk veled a borászat mesterségének titkait.

Engedd, hogy a kezeidben formálódjon az új bor, és érezd az alkotás örömét. Ez nem csak egy egyszerű borkóstolás.

Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy valódi részese legyél a borkészítés folyamatának, megértsd a munka és a szenvedély összjátékát. Éld át a borászok életét, miközben közelebb kerülsz a természethez és megtapasztalod a bor kultúráját.

Legyen ez a különleges élmény ajándék magadnak vagy szeretteidnek!

Engedd, hogy a borkészítés varázsa elvarázsoljon és átadhassa a kreatív energiát, ami minden egyes kortyban megtestesül.
Merülj el a borkészítés izgalmas világában és hozd létre saját borodat velünk, ahol a szőlőből a pohárba minden kézmozdulatod a borász mesterségét tükrözi. Legyél a bor készítője és a saját történeted megírója!

Bérborász szolgáltatásunkon keresztül vállaljuk, hogy szőlőtőkéinket közösen, neked műveljük, majd a bort elképzeléseidnek megfelelően készítjük el.
Mindezt akár családi, önálló vagy csapatépítő programként is átélheted.
Akik azonnal szeretnék saját borukat a kezükben tartani, nekik lehetőséget biztosítunk boraink végigkóstolása után, próbaházasítások útján egy egyedi cuvée összállítására.
Tanácsokkal látunk el, de a végén a Te borod fog megszületni. Bármelyik lehetőséget is választod, az örök élmény garantált! 

BORKÉSZÍTÉS FOLYAMATA​

Annyira és olyan formában veszed ki a részed a munkákból, ahogy a kedved tartja, illetve az időd engedi. Igény esetén minden munkafolyamatot elvégzünk neked, de minden rád lesz szabva. Instrukcióid alapján fog megszületni a saját stílusodnak megfelelő, egyedi címkével ellátott borod. Ám örömmel látunk a szőlőben és a pincében is!

LEGYEN SAJÁT BOROD 1500FT/PALACKTÓL!
Töltsd ki a kalkulátort vagy keress nyugodtan elérhetőségeinken.
tel+ 36 20 240 4736
telpince@darvin.hu

AKIK MÁR KIPRÓBÁLTÁK

Bérborász nyílt nap Egerben a Daróczi Vinotékánál
(június 17. és július 29. ) 

⦁ 9:00 -kor találkozó a szőlőben, ami Budapesttől 1 óra autóútra található. Megízlelünk néhány bort, bejárjuk a területet, átbeszéljük az egészéves elvégzendő munkákat, majd belekóstolunk az aktuális teendőkbe. Kijelölhetünk neked egy külön sort is akár, aminek a gyümölcsét a szeptemberi szüreti időszakban magad szedheted le. A gyümölcsből közösen elkészíthetjük első borod, ha nincs pincéd és eszközeid, nálam megoldjuk!
⦁ 12:00 ebéd elfogyasztása, újabb bor kóstolása
⦁ 14:00 átmegyünk a Szépasszonyvölgyben található Darvin pincébe, ahol pincebemutató vár. Megismerheted a bor születésének csodáját, átbeszéljük a pincemunkákat, összekötve a borkóstolóval.
⦁ 16:00 saját bor összeállítása a kóstolt nedűkből. A megbeszélt mennyiségben le is tudjuk palackozni, segítünk a saját címke megtervezésében is, hogy ne távozz üres kézzel!

Korlátozott számban a szállás is megoldható, de ez külön egyeztetendő.
Az egész napos program ára 6900 Ft, ami magában foglalja a borok kóstolását, és a frissítőket.  

Gyere és tapasztald meg a bérborász szolgáltatásunkat, hogy ELKÉSZÍTHESD álmaid borát, és ÉLJ ÁT emlékezetes pillanatokat a szőlőben és a pincében!